Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Helmy na motorku LS2 - Pevné dvojky, které chytnou za hlavu!

Helmy na motorku LS2 - Pevné dvojky, které chytnou za hlavu!

Španělské krásky, které jsou známé svoji vysokou kvalitu, originálním a především nápaditým designem vás okouzlí hned na první pohled. Moto helmy LS2, jsou vynikajícím společníkem jak pro začínajícího motorkáře, kdy investice do helmy se pohybuje v nižších částkách a člověk ještě pořádně neví, co se mu bude líbit a co mu hlavně bude perfektně sedět, tak i pro pokročilé night ridery, kteří už přesně ví, co jim na palici sedí a do čeho chtějí investovat.

A proč si vybrat zrovna LS2 helmy jako svého parťáka na cesty? Jsou přece lehké, aerodynamicky tvarované, z pevných materiálů jako sklolaminát či karbon, perfektně sednou, mají antibakteriální interiér a skvěle vyřešené odvětrávání. Nabídka těchto moto přileb je velmi pestrá a svoji barvu, design i velikost si mezi LS2kami najde opravdu každý!

LS2 přilby na motorku mají stejné rozdělení jako všechny přilby. Takže - otevřené přilby, vyklápěčky, integrální přilby se sluneční clonou, nebo bez sluneční clony. Pro jakou se rozhodnout, to už je zcela čistě na vás a hlavně na tom, na čem jezdíte. Jedno je však jisté, motorka, čtyřkolka či skútr - LS2 vás nezklame ani v jednom. Výběr je široký a cena skvělá. Jakže se to říká? Za málo pěnez hodně muziky? 

Pokud jezdíte na motorce, tak integrálky jsou tou správnou volbou. Integrální přilby vás kryjou z každé strany, sice už není vidět jak vám to pod nimi sluší, ale ten pocit z bezpečné helmy je k nezaplacení. LS2 přilby vás, stejně jako nás, zaujmou tím, že jsou lehké. Většinou se jejich váha pohybuje kolem 1300 g (-+50). To je fajn, že? Skořepina je aerodynamicky tvarovaná, díky tomu nevzniká v helmě hluk, který je nepříjemný společníkem každého motorkáře. Skořepiny jsou vyrobeny buď z pevného sklilaminátu nebo z karbonu. Takže maximální bezpečnost a komfort! Integrálky od LS2 jsou díky tomu připraveny na pořádnou projížďku. 

Na pořádnou jízdu s LS2 přilbami se můžou těšit i majitelé čtyřkolek i crossek. Vysouvací clona, pevná a odolná skořepina s lehkou hmotností - i to najdete mezi LS2 přilbami na čtyřkolku.

A jestli patříte k těm, kteří si rádi pokecají během jízdy, třeba o tom jak zrovna vybrali zatáčku kolínkem, nebo jak je krásné počasí, tak se vám budou líbit LS2 helmy s přípravou pro bluetooth. Nám se třeba zamlouvá LS2 Metro Rapid, která vypadá jako naštvaný sršňák a navíc je to výklopná helma, takže si jí jedním tahem otevřete a můžete se pěkně provětrat, dát si kafíčko, a tak - vždyť to znáte.

Najdete u nás i klasické otevřené helmy, které se skvěle hodí na skútr nebo moped. Prostě a jednoduše si ji nasadíte na hlavu, zaklopíte plexi a můžete vyrazit. Výhodou těchto přileb je, že mají větší plexi sklo než ostatní otevřené helmy a díky tomu vás víc chrání před větrem a těmi malými potvorami, co nám lítají do pusy. Takže při výběru těchto helem, s obědem už nepočítejte. 



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen