Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Tipy na vánoční dárky pro motorkáře

Tipy na vánoční dárky pro motorkáře

Máte doma motorkáře, chcete ho potěšit vánočním dárkem? Máte kamaráda motorkáře a nevíte, jaký dárek mu vybrat? Můžete se ho zeptat, ale to samozřejmě nebude to pravé překvapení. A proto jsme pro vás připravili tento krátký článek, který vám pomůže zorientovat se v sortimentu pro motorkáře a nabídne několik tipů na šikovné dárky, které využije každý motorkář, a kterými určitě nic nezkazíte.

Abyste nemuseli dlouho bloudit, vybrali jsme vhodné dárky do samostatné kategorie nazvané Dárky pro motorkáře, která je ještě rozdělená do podrobnějších kategorií. Vybírat tak můžete podle kategorií zboží, podle značek nebo podle toho, jaký styl jízdy váš motorkář preferuje. 

Dárky podle značky motocyklu

Dárky pro fanoušky Honda Dárky pro fanoušky Aprilia Dárky pro fanoušky Moto Guzzi Dárky pro fanoušky Kawasaki Dárky pro fanoušky Vespa

Nemá jen jednu značku motorky, nebo u nás nenajdete tu jeho značku? Vyberte mu dárek podle toho, na jakém typu motocyklu jezdí. 

Dárky podle preferovaného stylu jízdy

Pokud víte, jakou asi má doma motorku, můžete vybrat dárek podle jedné z kategorií. 

Dárky pro motorkáře - motokros a enduro

Pro motokrosaře a enduristy

Dárky pro motorkáře na skútr

Pro skútristy

Dárky pro motorkáře - silniční a cestovní

Pro cestovatele a silničáře

A pokud byste stále ještě váhali, tady je ještě pár tipů na další kategorie, ze kterých můžete vybírat. 

Bezpečnost

Nejlepší věc, které můžete svým blízkým dát je bezpečí. Všeobecně se ví, že motorkáři jsou nejohroženější skupinou účastníků silničního provozu a proto je skvělé darovat něco, co nejen potěší, ale zajistí větší bezpečnost při jízdě na motocyklu. Helmu určitě každý motorkář má a měl by ji vybrat a vyzkoušet osobně, proto je lepší zaměřit se na univerzálnější dárky. 

Proto doporučujeme vybrat dárek ze široké nabídky chráničů které je možné nosit pod oblečením, zejména doporučujeme chrániče páteře


Jinou formu ochrany poskytnou nanofiltrační šátky, které chrání před nečistotami nebo je využijete i mimo motocykly jako velmi komfortní respirátor. 

 

Nanofiltrační šátky Purtana

 

Pohodlí

Není to jen o bezpečí, také počasí má na motorkáře větší vliv, než na automobilisty. Ale i tomu se dá s kvalitním vybavením předcházet. Proto nic nezkazíte, když motorkáři koupíte kvalitní doplněk, který ho ochrání před nepřízní počasí. 

Vhodné bude například funkční prádlo, které dokonale ochrání před zimou, nebo v létě odvede pot od těla. Do deštivého počasí,  se hodí nepromokavé oblečení, které ocení nejen cestovatelé na delších trasách, ale také skútristi, nebo prostě všichni, kteří se rádi vydávají na delší trasy bez ohledu na předpověď počasí. 


Péče o motorku

Každý ví, že motorka je citová záležitost. Není to jen obyčejná věc, je to člen rodiny a proto se každý motorkář o svou motorku rád stará. Je to pro něj relax a naplnění. Určitě mu tedy udělá readost pár věcí díky kterým se bude moci své motorce věnovat. 

Univerzální a skvělý dárek pro každého motorkáře je určitě motokosmetika, která je určená k péči o motocykl, ale také vybavení - helmu, oblečení či boty. Kosmetika je spotřební zboží, takže je to dárek, který rozhodně dříve či později využije. V našem sortimentu navíc naleznete pouze kvalitní a značkové zboží, takže každého motorkáře určitě příjemně potěší. 

Kromě kosmetiky náš e-shop nabízí i širokou škálu pomůcek - speciálních kartáčů, houbiček či hadříků na čištění a mytí, ale také speciální vybavení a nářadí na údržbu motorky, které se hodí do každé dílny.

 

Doplňky a výbava

A pokud ten váš motorkář všechno z výše uvedeného má, můžete ještě pořád koupit něco hezkého, co přinese užitek a radost na každodenních cestách nebo i v případě, že váš motorkář právě nesedí na motorce.  Ideální jsou například batohy, které naleznete v sekci zavazadel, nebo oblečení pro volný čas

Skvělé jsou také speciální zámky na motorku, kterými lze zabezpečit motorku na cestách, nebo při dlouhodobém parkování mimo garáž. K tomu jsou vhodné také plachty na zakrytí, aby byla motorka chráněná před nepřízní počasí nebo prachem.  

 

Stále jste si ještě nevybrali? 

A pokud si ještě pořád nevíte rady, můžete svého motorkáře obdarovat třeba poukázkou na nákup v našem obchodě, díky kterému si motorkář vybere podle svých představ. Poukázka platí po celý rok, takže bude dostatek času si vybrat. 



Související produkty



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen