Podzimní akce na Moto Guzzi V85TT

Podzimní akce na Moto Guzzi V85TT

Pokud si teď pořídíte novou V85 TT, obdržíte poukaz v hodnotě 38 700 Kč, který můžeš uplatnit na originální příslušenství, moto oblečení a další položky z módní kolekce MOTO GUZZI.

Zastavte u nás na prodejně. K vidění máme Moto Guzzi V85TT ve žluto/bílé kombinaci a do konce října je možné se projet na naší testovačce.

Akce je platná do 31. prosince 2019 nebo do vyprodání zásob. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Finanční plnění je vyloučeno.

Vaše K2 moto



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Komentáře

26. 10. 2019 18:47 Michal Petr

Dobrý den,

zajímalo by mě, jestli je možné na vašem E-shopu nalézt originální příslušenství k modelu V85TT. Dále jestli v případě koupě dokážete zajistit potřebné dokumenty pro vývoz mimo země EU a dále dopravit motorku do přístavu v Marseille, v případě, že ano tak za jakou zhruba cenu. Rád bych si motocykl pořídil a vyvezl do Alžírska, kde momentálně působím na diplomatické pozici při české ambasádě, ale v současné době to po vlastní ose již není možné.

Děkuji za informace a přeji hezký den.

Michal Petr
Odpovědět

30. 10. 2019 08:40 Martin Bezdíček

Dobrý den,

kontaktujte mě prosím na můj email martin.bezdicek@k2moto.cz.

Děkuji.

Hezký den přeje

Martin Bezdíček
Vedoucí prodej
Odpovědět


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen