Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Otevíráme novou prodejnu Kawasaki

Otevíráme novou prodejnu Kawasaki

Když se jet podívat do Prahy na novou motorku, kroky veskrze všech motorkářů míří do takzvané Mekky motorkářů - Vrbovky v pražském Braníku. A od 4. března bude o důvod navíc, proč zajet právě tam.

Pražská Vrbovka je místem, kde se dají koupit motocykly mnoha světových značek. A právě před rokem jsme přibyli do Vrbovky i my - K2 Moto. Loni jsme na jaře rozšířili sortiment nabízených značek o Hondu a Piaggio Group (Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio). Jsme ale distributorem i dalších značek, které máme na Praze 9. A Kawasaki je jednou z nich. Byla by škoda, kdyby byli zákazníci o tuto značku na Vrbovce ochuzeni, a tak jsme se rozhodli otevřít novou prodejnu Kawasaki právě tam.

Příprava nové prodejny Kawasaki: Jdeme na to!

Příprava

Kawasaki získala nové prodejní prostory o rozloze 250m2, ve kterých bude k vidění 25 nových strojů, spousta oblečení a značkové motorkářské výbavy, ale i možnost objednání originálních či neoriginálních náhradních dílů. Samozřejmostí je i flotila testovacích strojů, které si můžete zapůjčit a utřídit si za jejich řídítky své myšlenky.

Příprava nové prodejny Kawasaki: Blížíme se do cíle.

Nová prodejna Kawasaki K2moto

Prodejna nabídne i možnost servisu, vzhledem k tomu, že již nyní je na Vrbovce k dispozici velké servisní zázemí se zkušenými mechaniky.

Motorky přistaveny, ale ještě nejsem zdaleka u konce.

Nová prodejna Kawasaki K2moto

Přítomnost značky Kawasaki v centru Vrbovka vyplývá z naší filozofie. Chceme nabídnout zákazníkům celou plejádu značek a motocyklů, aby si každý vybral dle své chuti a vášně pro značku. Nová prodejna Kawasaki na Vrbovce tak doplní již stávající prodejnu v pražské Harfě, která již tuto filozofii do značné míry naplňuje. Tam totiž v průběhu března můžete najít nově Aprili, Moto Guzzi, Vespu, nebo Piaggio. 

Kawasaki prodejna Praha Vrbovka

Těšíme se na vás!

Vaše K2 moto



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen