Vážení zákazníci,

na Velký pátek (29.3.) i Velikonoční pondělí (1.4.) budou obě naše motocentra v Praze i Liberci uzavřená. Budeme se na vás těšit opět v úterý 2. dubna.

Den testovacích jízd Piaggio MP3

Den testovacích jízd Piaggio MP3

Vyzkoušej si nové Piaggio MP3 u nás v Praze na Vrbovce  Piaggio již zítra 23. září během celodenních testovacích jízd! Jsme tu pro vás od 9 do 18 hodin.

Máme pro pro tebe mají připravený demo stroj, na kterém si můžeš vyzkoušet jízdní vlastnosti i spoustu nových funkcí, kterými je nový model vybaven, a které ti všechny rádi na místě představíme.

Můžeš se také těšit na občerstvení a skvělou atmosféru.

Více informací Vám sdělí Petr Hrubant na čísle +420 603 261 635

Více informací najdeš na:

➡️ https://www.piaggio.com/cz_CS/promotions/promo-mp3/

SVEZ SE NA ORIGINÁLU

Od chvíle, kdy Piaggio představilo světu svůj vůbec první tříkolový skútr, neustále posouvá hranice prostřednictvím vytrvalého zdokonalování, jehož cílem je poskytnout vynikající jízdní zážitek. Řada MP3 se stále vyvíjí a nové modely jsou vybaveny prvky ze světa automobilů, jako je tempomat a systém BLIS (Blind Spot Information System), které zvyšují komfort a bezpečnost a vylepšují výkon. Nová řada skútrů Piaggio MP3 s vysoce účinným motorem Euro 5, moderním designem a kompatibilitou s řidičským průkazem B má opět změnit městskou mobilitu. Staneš se součástí této revoluce?

 



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Vrbovka Servis Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen