Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Vyberte si z akčních modelů Honda

Vyberte si z akčních modelů Honda

Forza 300 za 129 000 Kč nebo 139 000 Kč s vrchním kufrem

Je stále lepší a lepší.

Nejnovější verze má zbrusu nový trubkový ocelový rám, lehčí konstrukci a silný motor o objemu 279 cm3 dodávající skútru agilní vlastnosti. Díky systému volitelné kontroly točivého momentu Honda (HSTC), jenž je u skútru Honda použit úplně poprvé, se můžete spolehnout na skvělou trakci. Osvětlení je kompletně zajištěno diodami LED, čelní štít lze elektronicky nastavovat a na přístrojovém panelu se nachází kombinace digitálních a analogových přístrojů. Tento nový skútr působí dojmem opravdového GT a pod oplášťováním ukrývá vskutku sportovní vlastnosti.

 

 

Africa Twin s příslušenstvím ZDARMA

Zrozený v poušti. Připravený kamkoliv.

Je čas. Čas vyrazit. Čas osvobodit se a ucítit, jak se vaše pneumatiky zakousnou do hlíny a odvezou vás tam, kam potřebujete – za hranice všedních dnů. Motocykl pod vámi je nástroj, váš nástroj. A společně s ním jste jeden celek. To je Africa Twin. Zrozený z nespočetných kilometrů na cestě. Pro jízdu vašeho života.

K vybraným modelům Africa Twin máte nyní na výber ze4 balíčků příslušenství zdarma v hodnotě 30 000 - 40 000 Kč! Jedná se o různé kombinace kufrů, zadního nosiče, plexi a tankbagu.

 

CB1000R za 299 900 Kč a CB1000R+ za 329 900 Kč

Ještě minimalističtější naháč

Pod označením Neo Sports Café se ukrývá nový model CB1000R v minimalistickém stylu. Motocykl, který byl zcela přepracován – s důrazem na prvky z kovu, se pyšní osobitým, agresivním charakterem. S motorovými kryty v syté černé je tento motocykl na ulici naprostým zjevením a kdekoli se s ním objevíte, vzbudí náležitou pozornost.

 

Pro více informací se zastavte na Vrbovce na prodejně K2 moto Honda nebo zavolejte:

+420 737 527 332



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen