Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

UPGRADE: Nový ERP systém

UPGRADE: Nový ERP systém

Dobrý den,

s radostí vám oznamuji novou etapu v životě naší společnosti K2 moto. Od 1. února zavádíme nový ERP systém, který přinese řadu vylepšení a zefektivní naše interní procesy. S tímto krokem se však mohou pojit určité komplikace, a proto bychom vás chtěli požádat o trpělivost a porozumění.

Jsem si vědom toho, že tato změna může být náročná, a právě proto se snažíme maximalizovat úsilí, abychom zajistili spolehlivost našich služeb. Věřím, že nový ERP systém nám umožní rychlejší a efektivnější zpracování objednávek, sledování skladových zásob a poskytování lepšího servisu.

Během přechodové fáze může dojít k drobným komplikacím, a proto vás žádám o shovívavost. Věřím, že přínosy nového systému budou pro vás, naše zákazníky patrné již během sezóny, kdy očekáváme zrychlení celého procesu od objednávky až po doručení.

Vaše podpora a porozumění jsou pro nás klíčové. Pokud byste měli nějaké otázky nebo připomínky během tohoto přechodného období, neváhejte nás kontaktovat. Jsem přesvědčený, že nový ERP systém přispěje k vyšší spokojenosti všech našich zákazníků.

Děkuji vám za vaši loajalitu a trpělivost během důležitých milníků vývoje naši společnosti. Těším se na budoucnost a společně s vámi chci K2 moto posunout na další úroveň kvality a efektivity našich služeb.

S pozdravem a nadšením do další spolupráce,



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen