Vážení zákazníci,

na Velký pátek (29.3.) i Velikonoční pondělí (1.4.) budou obě naše motocentra v Praze i Liberci uzavřená. Budeme se na vás těšit opět v úterý 2. dubna.

TRÁPÍ VÁS CENA BENZÍNU?

TRÁPÍ VÁS CENA BENZÍNU?

TRÁPÍ VÁS CENA BENZÍNU?

🤩 Už nemusí, nově máme v sortimentu přestavbové sady na šlapací motocykly! 

Tyto přestavbové sady firmy vyrábí startupová firma PedalLikeHell, kterou založili dva nadšení motorkáři Matteo Schlapkens a Louis Pee d' Aal. Oba mladící už od mládí závodí na motocyklech a trápí je jak ceny benzínu, tak uhlíková stopa, kterou za sebou při závodění zanechávají a proto přišli s velkým zlepšovákem - přestavbovými sadami pedálů na motocykly. A není náhodou, že tyto chtré hlavičky pocházejí z Bruselu.

Jak uvedl Louis, technický mozek firmy, nejsložitější bylo vymyslet pedál tak, aby v maximálním náklonu v zatáčce nedrhnul o asfalt a také aby závodník při každém šlápnutí nebrnkal o řadící páku a tím si neustále nepodřazoval. Ale vše se podařilo vyřešit zúženou stavbou pedálů a posunutím montáže výš a dozadu.

My jsme se o nápadu dozvěděli náhodou díky našemu nadšení pro vše nové, ale spolupráce s firmou PedalLikeHell se úspěšně rozjela a my jsme získali smlouvu k výhradní distribuci pro Českou republiku.

Montáž je jednoduchá a promyšlená. Šlapací sada se snadno připevní k motoru a přes automatickou spojku se připojí k rozetě. Šlapete-li rychleji, než motor, síla vašich nohou se přes spojku přenáší na sekundární převod a ulehčuje tak motoru a vy šetříte dnes tak drahý benzín. Pokud naopak šlapete do kopce, motor vám pomáhá šetřit síly a vy neztratíte kontakt s ostatními motorkáři ve skupině.

Výhodou je, že při dlouhodobém používání sílíte a šlapete čím dál lépe a tím více šetříte.

Sada obsahuje:

  • pedály
  • kliky
  • upravenou rozetu
  • montážní sadu
  • návod k použití

Cena již od 99 990,- Kč

 

Nebojte se, nezbláznili jsme se, tato nabídka je platná pouze na apríla. Naše nabídka motorek, skútrů, příslušenství a náhradních dílů ale rozhodně vtip není, tak mrkni, z čeho můžeš vybírat 👇

 

PROZKOUMEJ NABÍDKU



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Vrbovka Servis Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen