Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Příjemné inovace i v designu. Honda novinky pro rok 2019

Příjemné inovace i v designu. Honda novinky pro rok 2019

Honda obměnila sortiment svého středního objemu. Ať je to Honda CBR500R, CBR650R, nebo klasičtější Honda CB650R, u všech strojů přináší Honda znatelné inovace.

Honda CBR500R je vstupní branou do supersportovní kategorie motorek. Již na první pohled je zřejmé, odkud si pořídila svou genovou výbavu - s designem špičkového Fireblade nenechá nikoho na pochybách, že má před sebou nabroušený kus techniky. A přitom je tento motocykl natolik umírněný, že budoucí sportovní jezdec nemusí mít žádné obavy z toho, že by byl stroj přespříliš ostrý.

Honda CBR500R

Honda CBR500R je totiž se svými 35kW nejvyšší hranicí, kterou můžete pokořit s řidičským oprávněním skupiny A2. Motor o objemu 471 ccm je řadový dvouválec a na svou velikost dodává nadstandardních 43 Nm kroutícího momentu již při 6500 otáčkách. Šestistupňová převodovka je připojena skrze antihoppingovou spojku, která začínajícím jezdcům přinese dostatek klidu i při necitlivém podřazování. 

Honda CBR500

Inovace přinesla Honda na podvozku. Přední i zadní odpružení jsou nové a s lepší progresivitou tlumení. Inovace je na straně místa jezdce. Inovovaný LCD přístrojový panel je přehlednější a začátečníci uvítají integrovaný ukazatel zařazeného rychlostního stupně.

Honda CBR500R

Moderní design kapotáže podtrhují LED světla, která dokreslují celkovou vizuální agresivitu stroje. Velmi podobný vizuální kabátek přináší i inovovaná Honda CBR650R. Tento stroj je již pro jezdce, kteří se v supersportech našli a po předchozím slabším stroji hledají další úroveň zábavy. Ten je vyjádřen přesně dvojnásobným výkonem předchozího stroje (70 kW) a adekvátně k tomu také lepší celkovou výbavou.

Honda CBR650R

Podvozek dodala firma Showa a to rovnou v modelu SFF. Zadní tlumič Monoshock je částečně nastavitelný a můžete si na něm nadefinovat celkem 7 úrovní tlumení. Stejně jako předchozí pětistovka, Honda CBR650R je vybavena antihoppingovou spojkou s kontrolou blokace zadního kola při podřazování.

Brždění je v područí již radiálně ukotvených brzdových třmenů, které se zakusují do dvou 320 mm kotoučů. Honda CBR650R není ultimátním supersportem. V nabídce Hondy nahrazuje doslova přátelskou Hondu CBR650F a z této uživatelské přátelskosti si mnohé bere s sebou. Na druhou stranu, 70 kW výkonu je dostatečně vysoké číslo, aby se dalo se strojem jet velmi sportovně, přičemž se můžete spolehnout na adekvátní brzdy a podvozek. 

Honda CBR650R

Honda CBR650R má obdobný LCD přístrojový panel jako má menší CBR500R. Podobné jsou i ovládací prvky a celkový design, který přiřazuje model k vlajkové lodi Hondy - CBR1000RR Fireblade. Na své si přijdou i příznivci klasičtěji pojatých strojů. Po představení veliké Hondy CB1000R a malé Hondy CB300R uvedla pro rok 2019 Honda do prodeje i středněobjemovou motorku Honda CB650R. Ta spadá do stejné kategorie Neo Sports Café, ze které si bere výraznou měrou designovou linku. Z předchozí supersportovní CBR650R si bere rám, motor, brzdy i podvozek, což napovídá, že nové cébéčko není žádné ořezávátko. Zejména když absence kapotáže ukrojila ze stroje několik kilogramů, o které je CB lehčí než CBR. 

Honda CBR650R

Honda CB650R je zejména o stylu a eleganci. Pečlivě složené výfukové svody končí elegantní výfukovou koncovkou a před řidičem je stejný LCD panel, jako mají její soukmenovci. A zejména nerušený výhled na ubíhající krajinu. Stroji vévodí LED světla a kulatý kroužek denního svícení, který dává stroji nezaměnitelné kouzlo. 70 kW a 64 Nm pomáhá krotit vypínatelná kontrola trakce a dvoukanálový systém ABS, který indikuje krizové brždění skrze automatické rozblikání všech směrových blikačů.

Na našem showroomu K2 moto na Vrbovce si můžete tyto a některé další motorky zdarma projet a vyzkoušet. K testovací jízdě motorek můžete využít:



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen