Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Představujeme BMW R 1300 GS

Představujeme BMW R 1300 GS

Nový symbol nekonečné svobody a neotřesitelného potěšení z jízdy je tady - BMW #R1300GS. Nové "géeso" nedávno slavilo svůj celosvětový debut a jeho nový design se stal tématem vášnivých diskuzí mnoha motorkářů. Pojďme si ale říct, co vše je nového👇

☎️ Všechny tvoje dotazy ohledně BMW zodpoví Radek Michálek na +420 731 653 306 nebo radek.michalek@k2moto.cz

Nový motor

BMW R 1300 GS dostává nový dvouválcový kapalinou chlazený motor o objemu 1 300 cc s výkonem 143,5 koní při 7 750 otáčkách za minutu. Nejvyšší točivý moment dosahuje hodnoty 149 Nm při 6 500 otáčkách za minutu. Výkon a točivý moment vzrostly o téměř 9 koní a 6 Nm. BMW Motorrad tvrdí, že se jedná o nejsilnější motor boxer, který kdy vyrobili. Navíc je R 1300 GS o celých 12 kilogramů lehčí než R 1250 GS.

Nový rám

Motocykl je postaven na novém ocelovém hlavním rámu, který byl optimalizován pro lepší pohodlí a tuhost. Zadní rám je nyní vyroben z lisovaného hliníku. Výsledkem je nižší váha, zvýšená tuhost a lepší ovladatelnost motocyklu, zejména při jízdě v terénu.

Nový podvozek

Odpružení bylo také aktualizováno. Předek motocyklu nyní dostává inovativní systémy EVO Telelever a EVO Paralever. BMW také nabízí volitelné dynamické odpružení DSA (Dynamic Suspension Adjustment), což znamená, že tlumení a předpětí pružiny lze upravovat během jízdy. Volitelný systém DSA také přichází s adaptivní výškou sedla, která se dynamicky mění při pomalé jízdě a zastavení.

Mnoho chytrých funkcí

R 1300 GS má, jak se očekávalo, dlouhý seznam chytrých funkcí. Má 6,5palcový plnobarevný TFT displej, bezklíčové zapalování a čtyři standardní režimy jízdy - Déšť, Silnice, Ekonomický a Enduro. Kromě toho můžeš zvolit balíček Pro, který odemkne tři další režimy jízdy - Dynamický, Dynamický Pro a Enduro Pro. Pokud si vybereš balíček pro asistenci při jízdě, získáš funkce založené na radaru, jako je adaptivní tempomat, varování před předním srážkou, varování při změně pruhu a aktivní tempomat.

Nový design

R 1300 GS působí hubeněji a drsněji ve srovnání s R 1250 GS. Nádrž na palivo je nyní plošší a motocykl vypadá kompaktněji. Hlavním bodem zájmu a současně bodem polarizace je X-tvarový matrixový LED světlomet s 4 DRL (denní svícení). Vypadá to radikálně, ale nesouzní úplně s celkovým designem motocyklu, jako asymetrický světlomet na R 1250 GS. Ergonomie se zdá být orientována na pohodlí, což je běžné u dobrodružných motocyklů.

☎️ Všechny tvoje dotazy ohledně BMW zodpoví Radek Michálek na +420 731 653 306 nebo radek.michalek@k2moto.cz



Související produkty

BMW R 1300 GS - GS Trophy
480 580 Kč
Skladem u dodavatele
Detail
BMW R 1300 GS - Triple Black
479 960 Kč
Na objednávku z výroby
Detail
BMW R 1300 GS - Option 719
600 618 Kč
Na objednávku z výroby
Detail
BMW R 1300 GS - Light White
459 900 Kč
Na objednávku z výroby
Detail


Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen