Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

PODĚKOVÁNÍ: CEO Petr Hatiar

PODĚKOVÁNÍ: CEO Petr Hatiar

Dobrý den,

jako CEO firmy K2moto vám chci touto formou všem poděkovat. Spojila nás láska k motocyklům a všemu, co s nimi souvisí. Váš zápal pro značky jako Honda, Kawasaki, Piaggio, Vespa, Aprilia a Moto Guzzi, a další, je to, co nás žene dopředu a motivuje nás k neustálému zlepšování a inovacím. Chceme plnit vaše motorkářské sny.

V průběhu posledních let jsme zažili neuvěřitelný růst naší firmy, což nás naplňuje hrdostí a vděčností. Tento rok jsme se přiblížili hranici 1000 ks prodaných motocyklů a odbavili téměř 3000 servisních zakázek. Příští rok hranici 1000 ks určitě překonáme.

Největší odměnou pro nás nejsou čísla v tabulce, ale vaše spokojenost. Dle vašich ohlasů, recenzí a komentářů na našich sociálních sítích můžeme s radostí konstatovat, že naprostá většina z vás je s našimi službami spokojena. Počet negativních recenzí je pod 1 % našich odbavených zakázek. Avšak naším cílem je, aby byl spokojený úplně každý.

S rychlým růstem naší firmy přišly i určité výzvy. Jednou z nich byl náš servis,který občas nestíhal držet krok s rostoucím tempem prodeje motocyklů. Uvědomujeme si, že tato situace mohla v některých případech způsobit zpoždění nebo nepohodlí a za to bych se vám chtěl upřímně omluvit.

Rovněž jsme si vědom, že rychlost našeho růstu někdy představovala výzvu i pro naše backoffice operace a celkový firemní systém. Naše priorita je poskytovat kvalitní služby a zákaznickou péči a proto jsme se rozhodli implementovat řadu vylepšení a optimalizací, abychom zajistili, že naše operace budou hladce fungovat a vy, naši vážení zákazníci, budete plně spokojeni.

Posílení těchto slabin je naší nejvyšší prioritou pro příští rok a věříme, že rozdíl poznáte. Děkuji vám za vaši trpělivost a loajalitu během tohoto období růstu a transformace. Vaše podpora je pro nás klíčová a motivuje nás k neustálému zlepšování.

V neposlední řadě bych se s vámi podělil o jednu z našich největších novinek – a tou je vybudování nové pobočky v Liberci. Tato pobočka není jen novou budovou na nádherném místě, ale stane se domovem pro špičkové značky motocyklů jako jsou BMW Motorrad, Honda, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, QJ Motor a Horwin.

S obrovskou radostí oznamuji, že oficiální otevření naší nové pobočky je naplánováno na jaro 2024. A tímto vás, naše věrné zákazníky, srdečně zvu na toto oficiální otevření! Těšíme se na možnost ukázat vám naše nové prostory, širokou nabídku motocyklů a vše, co bude nová pobočka nabízet.

Neoficiálně nás v Liberci můžete navštívit už nyní ve standardní otevírací době. Pobočka je již otevřena, ale stále zde probíhají instalace showroomů a dalšího vybavení. Ovšem je to pro vás unikátní možnost vidět, jak vzniká největší multibrand showroom v České republice.

Těším se na společné setkání v Liberci a na společné oslavě tohoto významného kroku pro naši firmu.

S blížícím se koncem roku vám všem chci popřát příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný start do nového roku. Věřím, že rok 2024 bude plný zdraví, štěstí a nezapomenutelných zážitků na silnici i mimo ni.

Vaše názory a nápady jsou pro nás neocenitelné, a proto vás zvu k otevřené komunikaci. Pokud máte jakékoliv nápady, připomínky nebo dotazy, neváhejte mi kdykoliv napsat na napady@k2moto.cz.

Děkuji vám za vaši podporu a těším se na další společné dobrodružství v novém roce.

S pozdravem a nadšením do další spolupráce,



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen