Vážení zákazníci,

na Velký pátek (29.3.) i Velikonoční pondělí (1.4.) budou obě naše motocentra v Praze i Liberci uzavřená. Budeme se na vás těšit opět v úterý 2. dubna.

NEJŽHAVĚJŠÍ NOVINKY ZE SVĚTA MOTORKÁŘSKÝCH STARTUPŮ

NEJŽHAVĚJŠÍ NOVINKY ZE SVĚTA MOTORKÁŘSKÝCH STARTUPŮ

Vážení motocykloví nadšenci, máme pro vás skvělou novinku! V K2moto vždy hledáme ty nežhavější novinky a startupy, abychom vám mohli plnit ty nejdivočejší motorkářské sny.  

Proto jsme se rozhodli podpořit startup CaféRajda, který vyvíjí motocykl se zabudovaným kávovarem. Ano, dobře slyšíte! Motocykl CaféRajda bude mít nejen motor s úctyhodným výkonem, ale díky přebytečnému teplu umí také upražit tu nejlepší kávu! Cestovní pražírnu má totiž zabudovanou přímo ve svém čtyřválcovém motoru. 

Motocykl CaféRajda bude nejen rychlý a spolehlivý, ale také bude vonět po lahodné kávě, která vám bude dělat společnost během každé jízdy. 

A to není vše! Díky našemu novému motocyklu se zvýší produkce kávy v Brazílii a Nikaragui, což zlepší jejich hospodářské výsledky a věříme, že to pomůže i místnímu motocyklovému trhu.

Výraz Café Racer tak dostává nový význam, bude používán pro sérii závodů motocyklů s kávovarem a bude zapsán do oficiálního slovníku FIM, takže se už nebude smět používat pro jiné motocykly. Také český výraz jednohrnek a dvouhrnek bude zamenat výhradně třídu kávovarových motocyklů - na jednohrnku uvaříte jedno kafe za hodinu, u dvouhrnků potom dvě. 

Slíbili jsem sice mlčenlivost, ale věříme vám, že tuto informaci nikomu nepředáte. Velcí výrobci se nechtějí nechat zahanbit a slyšeli jsme již o spojení jedné z velkých motocyklových značek s velkovýrobcem kávy. Nemůžeme být konkrétnější, ale spojení Honda-Tchibo zní zajímavě, že? 🤫

Nezapomněli jsme ale ani na milovníky piva! Z ničeho nic se objevil český startup Pivonýr, který má za cíl využívat odpadní teplo z motorů k vaření piva. Takové pivo bude ekologičtější, protože využívá právě odpadní teplo. Projekt nedávno získal zámožné investory z Německa a Belgie a probíhají intenzivní vyjednávání o výjimku z pravidel EU.

Motorky s integrovaným minipivovarem by měly mít výjimku z legislativy zakazující prodej spalovacích motorů po roce 2035, protože se nebude jednat o motorové vozidlo, ale pojízdný minipivovar, jak poznamenal právník této společnosti JUDr. Vypil. 

 

Nebojte se, nezbláznili jsme se. Tyto informace platí pouze na apríla. Naše nabídka motorek, skútrů, příslušenství a náhradních dílů ale rozhodně vtip není, tak mrkni, z čeho můžeš vybírat už teď 👇

PROZKOUMEJ NABÍDKU



Související produkty

Lahev PUIG 20499N - černá
199 Kč
Skladem u dodavatele
Detail
Hrnek Vespa Servizio
279 Kč
Na dotaz
Detail


Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Vrbovka Servis Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen