Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Nákrčníky, které chrání

Nákrčníky, které chrání

Napadlo vás už někdy, co dýcháte při jízdě na motorce, nebo na skútru, když se proplétáte v městském provozu? Prach, smog, alergeny, mikročástice z pneumatik i asfaltu. 

Máme řešení! Nákrčníky Purtana s nanofiltrem.

Jsou unikátní a České

Složení nákrčníku PurtanaŠátky Purtana byly vyvinuty a jsou vyráběny v České Republice. Prošly vývojem a testováním, aby poskytovaly co nejlepší ochranu, ale také aby dobře seděly a poskytovaly co největší komfort. 

Prémiové materiály

Šátky jsou vyrobeny z prémiových materiálů, složení se liší u jednotlivých řad: 

  • Jemná Merino vlna je přírodní materiál se skvělými izolačními vlastnostmi. Je lehoučká, velmi příjemná na nošení a skvěle saje pot. 
  • Coolmax Fresh je syntetický materiál s příměsí iontů stříbra, díky kterým mají antibakteriální účinek. To přispívá nejen k vyšší ochraně, ale zabraňuje nežádoucím zápachům způsobeným právě bakteriemi. 

Nanofiltrace

Pro nanofiltraci jsou použity NANO MED CLEAN filtry, které zachytí až 99,7% mikro částic, ale jsou skvěle prodyšné a nebrání normálnímu dýchání. Filtr lze používat až 12 hodin, uskladněný vydrží až 2 roky. Filtr zachytí alergeny, prachové částice, patogeny, jako jsou bekterie i viry. 

Použitý filtr snadno vyměníte. V balení je obsaženo 10 filtrů, po vypotřebování lze dokoupit další balení.  

Komfort

Nákrčníky byly dlouho testovány, aby poskytly nejen dobrou ochranu, ale také pohodlí a komfort při nošení. 

  • Nastavitelný nosní klip - skvěle se přizpůsobí tvaru vaší tváře a dobře těsní. 
  • Gumička s olivkou - pomocí které upravíte velikost, aby šátek neklouzal, ani neškrtil
  • Prémiové materiály - díky kterým je příjemný na omak snesitelný pro citlivou pleť na tváři, v létě chladí, v zimě hřeje. 
  • Antibakteriální - takže nezapáchá, ani když se na cestách zpotíte a nemáte možnost každý den prát.  

Multifunkční využití

Prodáváme sice motorkářské vybavení a šátky skvěle padnou do otevřené helmy, ale tím jejich využití nekončí. Fungovat budou i při cyklistice, běhu, turistice, lyžování a v dnešní době i do MHD nebo kamkoli, kam je potřeba nosit předepsanou ochranu dýchacích cest. Firma purtana šátkům zajistila certifikaci a i z našich stránek je možné stáhnout a vytisknout certifikační průkazku

Jaký vybrat? 

Purtana Merino Light - z tenkého dobře prodyšného materiálu je vhodný do teplejších dní

Purtana Fresh - vyrobený z funkčního COOLMAX FRESH FX polyesteru s příměsí elastického vlákna Lycra je univerzální - v létě chladí, v zimě hřeje 

Purtana Merino Max - ze silnějšího materiálu z Merino Vlny je nejlepší do chladnějších dní



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen