Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Honda pod taktovkou K2 moto nově na Vrbovce

Honda pod taktovkou K2 moto nově na Vrbovce

Letos oslavíme 25 let trvání tradice naší firmy K2 moto s.r.o., a tak jsme si udělali radost, a hlavně vám. V únoru 2018 jsme otevřeli nový showroom značky Honda ve známém motocentru Vrbovka v Praze Braníku. Na Vrbovce tak vznikla největší specializovaná motocyklová prodejna Hondy v ČR, která je jako jedna z prvních vybudována již podle nové vizuální identity značky Honda.

Co na vás čeká na Vrbovce?

Najdete zde kompletní modelovou řadu, předváděcí motocykly, servis a prodej náhradních dílů, příslušenství, doplňků a vybavení pro motorkáře. Součástí prodejny je i bazar ojetých motocyklů.

To ale není zdaleka vše! V březnu navíc otevřeme v sousedních, nyní rekonstruovaných prostorech, také prodejnu značek Piaggio Group, tedy Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa.


 

Tvoříme motorkářský svět

Naše mise je jasná - vytvořit svět, který vám umožní žít svůj vlastní motocyklový sen. Podle toho realizujeme svoji vizi, poskytnout vám, našim zákazníkům v České republice, co nejširší nabídku značek a služeb a budovat místa, kam budou všichni příznivci motocyklů, skútrů, tří a čtyřkolek jezdit sdílet svoji vášeň.

Nezastavujeme a rosteme dál

Mimo zmiňované Vrbovky máme pro vás ještě další novinku. Ti, co nás znají, ví, že provozujeme ještě další dvě prodejny - dealerství Yamaha v Nové Pace a v druhé pražské prodejně na Harfě dealerství značek Kawasaki, Mondial a Kymco. V krátké době u nás na Harfě přibude také značka Husqvarna. Je se teda na co těšit a nová sezóna může začít!

Jednatel a spolumajitel společnosti Jiří Kosina k tomu říká: "Letošní sezóna je pro nás nejvýznamnější v naší historii. Otevření dvou dealerství na známé motorkářské adrese na Vrbovce a k tomu přidání značky Husqvarna v dealerství v Praze na Harfě, je významný krok k naplňování našeho poslání - koncipovat naše obchody jako místa, kde si každý může žít svůj motocyklový sen. Těšíme se, že tímto krokem oslovíme nejen pravověrné motorkáře, ale i ty, kteří kouzlo jedné stopy dosud neobjevili.”

Těšíme se na vás!

Váš tým K2 moto



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen