Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

MOMO Design - Otevřené helmy na motorku

MOMO Design - Otevřené helmy na motorku

Vybírat otevřenou helmu na motorku či skútr je snad ještě větší peklo, než vybírat integrálku. Přece jen otevřená helma vás nechrání po celém obvodu hlavy, je proto o to důležitější vybrat si helmu, které budete věřit. Tzn. bude vyrobená z kvalitních materiálů a bude perfektně sedět.

Pokud ale už znáte italskou značku MOMO Design, která se proslavila nejen luxusními hodinkami, ale i v automobilovém průmyslu, určitě víte, že s touto značkou vedle fakt nešlápnete.

Firma MOMO Design vznikla v 80. letech, kdy se zaměřovala na výzkum v oblasti designu automobilů a inovativních projektů. Dnes můžeme jejich "díla" najít i v motorkářském odvětví. A jejich originální a luxusní přilby najdete dnes téměř v každém koutě světa.

Kdo chce mít na hlavě něco jiného a odlišit se, tak sáhne po Momo helmách. Už na první pohled víte, že se jedná o luxusní helmy s detailně propracovaným designem. Samotná skořepina je 100% ručně zdobená sešívanou kůži a spolu s hledím, které je v karbonovém rámečku, připomíná svým designem helmy pilotů helikoptér. Skořepinu najdete ve dvou velikostech a je vyrobena z kompozitního materiálů, který vám poskytuje nejvyšší bezpečnost. Navíc se helmy se lakuji speciální barvou pro zvýšení odolnost proti povětrnostním vlivům.

Jakmile helmu vezmete do ruky okamžitě cítíte, že tady někdo odvedl sakra dobře svoji práci. A to jste si jí ještě nenasadili na hlavu. Jakmile tak uděláte, na jazyk vám naskáčou slova jako - luxus, pohodlí, kvalita.

Interiér těchto otevřených přileb je samozřejmě vyjímatelný a antialergický. Je vyroben ze síťoviny a vysoko-absorpčního materiálu pro lepší odvod potu. Pro výplň přilby byl použit EPS materiál, který je velmi flexibilní při nárazech a zároveň perfektně absorbující náraz. Navíc interiér krásně přilne na uších, takže vám odfiltruje okolní hluk i případné krafání a pištění spolujezdce do řízení. Helma sedí skvěle na hlavě, nikde netlačí a vnitřní materiál je opravdu velmi příjemný.

Jestli vám tyto argumenty pořád nestačí, přihodíme ještě jeden. A to váhu. Helmy MOMO Design jsou lehké. Díky kompozitnímu materiálů váží krásných 950 gramů! A tak i po dlouhé vyjížďce nebudete mít pocit, že místo helmy sebou vezete pytel písku.

Přilby jsou vybaveny sluneční clonou a samozřejmě plexi štítem s UV filtrem pohlcujícím záření až do 400 mikronů. Design plexi doplňuje karbonový úchop a ručně prošívaná kůže. Jojo, to už jsme psali, ale víte co, ručně prošívaná kůže. Kdo z vás to má? :)

Komu to ještě nestačí, doporučujeme shlédnout video, kde se můžete podívat, jak se helmy MOMO Design vyrábí anebo ještě lépe, skočte na jednu z našich prodejen, naši prodejci vám vše předvedou, vysvětlí a poradí.

      



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen