Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Charitativní kalendář 2019 K2 moto

CHARITATIVNÍ KALENDÁŘ 2019 K2 MOTO Prodej byl ukončen

Koupí kalendáře přispějete na rehabilitaci devítiletého Štěpánka trpící centrální svalovou hypotonii.

Více informací
Prodej byl ukončen
Vyberte si alternativu

Popis a parametry Jsme autorizovaný
dealer značky

Jsme autorizovaný
dealer značky

Někteří z nás nemají to štěstí a potýkají se s různými nemocemi, finančními potížemi a dalšími nástrahami života. Bohužel, i v Štěpánkově případě je tomu tak.

Štěpánek je devítiletý klučina, který žije se svojí maminkou a jeho starším bratrem a sestrou ve Slaném u Prahy. Už od raného dětství je léčen na nervovou slabost. Trpí centrální svalovou hypotonii (ochablé svalstvo), atypickým autismem a specifickou formou retardace. Jedná se o 5. typ dominantní retardace. Doktoři diagnostikovali, že Štěpánek nikdy nebude stát na vlastních nohou a nikdy nezažije to, co normální dítě. S tím se jeho maminka však nechtěla smířit a do teď dělá vše, co je v jejích silách, jako matky samoživitelky. 

Každý půl rok jezdí Štěpánek se svoji maminkou do Nových lázní v Teplicích, kde podstupuje léčbu, která není hrazena ze zdravotního pojištění (1 hodina v kosmickém oblečku stojí kolem 2 000 Kč) a Štěpánek jich za měsíční pobyt využije cca 15-20. Do toho se mu maminka snaží zlepšit i mentální stránku, proto mu přikupuje ergoterapii. Ceny jsou vysoké a nedokáže to utáhnout sama. Proto by mu ráda dopřála komplexní péči v ATC klinice v Praze. Tato léčba má výsledky jen tehdy, pokud se pobyty opakují a mozek si to zapamatuje. Bohužel, 4týdenní kúra vychází na 62 000 Kč, plus balíček ergoterapie a oxygenoterapie.  

Jeho maminka nám napsala:  "Vím, že ze Štěpánka nikdy nebude génius, ale mým cílem je docílit alespoň částečné sebeobsluhy, aby se jednou mohl například v chráněném bydlení o sebe postarat, až mně na to síly a zdravotní stav stačit nebudou. "

Pojďte s námi podpořit dobrou věc a přispět na léčbu malému Štěpánkovi. Výtěžek z prodeje kalendáře poputuje právě na rehabilitaci. Věříme, že povede aspoň z malé části ke zlepšení jeho života. Jdete do toho s námi? 

My jsme se o Štěpánkovi dozvěděli díky organizaci Grizzly pomáhá, kterou jsme požádali o pomoc s nalezením vhodného obdarovaného. 

Kdo jsou Grizzly pomáhá?

Jedná se o partu lidí, motorkářů, kterým není jedno situace a životní cesta postižených dětí. Snaží se jim pomoci, jak jen to jen jde. Pomáhají tam, kde je potřeba, a to formou sponzorských darů, vlastní pomocí a svým časem. Znát je můžete i pod jménem Rock Kodiaka nebo Den Kodiaka. Tuto akci převzali od zakladatelů v roce 2017.  Od dalšího roku se rozhodli přejmenovat na Grizzly pomáhá.

Náš kód: P68174
2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

Nakup nad 2 000 Kč a dopravu zaplatíme my. Neplatí pro nákup motocyklů a skútrů.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen
0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání