Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Tankvak GIVI ST602 SPORT-T, "TANKLOCK" 4l

TANKVAK GIVI ST602 SPORT-T, "TANKLOCK" 4L Prodej byl ukončen
Prodej byl ukončen
Vyberte si alternativu

Popis a parametry Jsme autorizovaný
dealer značky GIVI

Jsme autorizovaný
dealer značky GIVI

Tankruksak GIVI ST 602 řady SPORT-T je novinkou na trhu a velmi rychle si ho oblíbila řada motorkářů. Díky jednoduchému systému ůchytu, přimontujete tankvak k hrdlu nádrže a přicvaknete. Nic víc řešit nemusíte, teda kromě vhodné BF objímky pro váš motocykl.

Tankvak GIVI ST602 je z řady SPORT-T nových polotuhých zavazadel pro sportovní rychlé motocykly. Navrženo tvarem a objemem pro cestovní a cestovně-sportovní motocykly. Systémy upínání TANKLOCK a EASYLOCK umožňují rychlou a bezpečnou manipulaci s těmito zavazadly.

Tankvak GIVI ST 602 je vyproben z elastomerního polymeru (EVA), tento materiál můžete znát třeba z sedaček u kola. Pevný a odolný materiál, který zároveň elastický a perfekně voděodolný.

Co se vám bude ale líbit nejvíc, je jeho provedení uvnitř. Kapacita až 4 litry je plně dostačující pro převoz příslušenství, které nutně potřebujete ke své jízdě - klíče, doklady, slunečníbrýle, GPS navigace, obil apod. Nejlepší na tom je, že tankvakt GIVI ST602 obsahuje speciální příčku pro brýle, takže se vám nestane, že budou putovat po celém tankvaku. 

Pohodlně můžete nápájet i váš telefon nebo navigaci, díky průchodce v přední části. A v případě deště, lze použít pláštěnku, která je součástí tankvaku. 

VLASTNOSTI:

  • kapacita 4litry
  • řada SPORT-T
  • vyroben z textilu odolného proti UV záření i vod
  • drží tvar jako plastový kufr
  • průhledná slída pro smartphon či navigaci
  • integrovaný držák na GPS či smartphone
  • průchozí kabelová přípojka pro napájení
  • nastavitelný ramenní popruh
  • rychloúchyt TANKLOCK
  • rozměry: 240 × 290 × 170 mm
Výrobce GIVI
Barva černá
Náš kód: P7347
2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen
0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání