Vážení zákazníci, zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec. Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna. Chci vědět víc.

Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocyklového centra na Liberecku

Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocyklového centra na Liberecku

Zveme vás na Liberecké motojaro: Slavnostní otevření největšího motocentra na Liberecku - K2 moto Liberec.

Přijeďte to s námi oslavit v sobotu 27. dubna.

Největší peckou, která na vás čeká je testování motorek. Máme pro vás totiž připravenou největší flotilu testovacích motorek v ČR. 

Motorky značek BMW, Honda, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, QJ Motor a Horwin, včetně novinek 2024 si můžeš na pár kliknutí zarezervovat přesně na daný čas. Každá motorka má jen 5 volných termínů, tak na nic nečekej! 

ZAREZERVUJ SI TESTOVACÍ JÍZDU

Podmínky testovacích jízd:

  • každá jízda je zpoplatněná jednorázovým poplatkem 300 Kč
  • před jízdou složíte na recepci jednotnou vratnou jistinu 10 000 Kč (lze v hotovosti nebo rezervací na kartě)
  • motocykl nebo skútr budete mít zarezervovaný na 60 minut, z čehož čistá jízda bude cca 30 minut, 15 minut před a po jízdě je na instruktáž, manipulaci a kontrolu mechanikem
  • maximální počet jízd je 5

Kromě testování motorek tě čeká bohatý program:

  • představení nových modelů 2024
  • DJ a moderátor
  • regionální jídlo a pití
  • program pro děti a celou rodinu

 

Adresa: K2 moto Liberec, České mládeže 750/118, 460 08 Liberec - navigovat

Těšíme se na vás! Nezapomeňte potvrdit účast.

POTVRĎ ÚČAST

Parkování: v areálu K2 moto Liberec bude zajištěno parkoviště pouze pro motocykly. S autem prosím zaparkujte v přilehlých ulicích nebo na nejbližším komerčním parkovišti

Harmonogram dne:
10:00 Zahájení akce
11:00 Oficiální zahájení akce s vedením K2moto + proslov
12:00 Začátek půjčování motorek
12:00-17:00 – odpolední program
13:00 Kapela USB
14:00 Trialista – Lukáš Petráček
15:00 Kapela USB
16:00 Trialista - Lukáš Petráček
17:00 Zakončení – volný program do večera

PARTNEŘI AKCE:

Liberecký pivovar Kousek piva

Přinese jedinečný zážitek z ochutnávky piva, přímo z vlastní varny. Od klasických světlých ležáků po svrchně kvašené speciály, jako je ALE a IPA, které zaručeně potěší každého milovníka dobrého piva. Přijďte si vychutnat tu nejlepší chuť piva.

Vystoupení kapely USB - Universal Swing Brothers, která díky své multižánrovosti zaujme a roztančí široké publikum.


Mass.na

Lahůdky od regionálních farmářů. Maso od Mass.na je vyráběno s láskou a pečlivostí, což se projevuje v jeho vynikající kvalitě a chuti.  Přijďte ochutnat jejich produkty a nechte se unést výjimečnou chutí.

SimVR zážitky

Ponořte se do světa virtuální reality s SimVR a zažijte adrenalinové zážitky a zábavu ve zcela bezpečném prostředí. Procvičte si dovednosti první pomoci a neodkladné resuscitace nebo si vyzkoušejte interaktivní hry a simulace, které vás vtáhnou do nových dimenzí zábavy. Virtuální realita je revoluční technologie, která vám umožní zažít a prozkoumat světy, které by jinak byly nedostupné.

Autoškola Easy

Máte rádi adrenalin a vzrušení? Pak neváhejte a přijďte si vyzkoušet moto výzvy s Autoškolou Easy. Projíždějte osmičkou kolem kuželů a zlepšujte své dovednosti ovládání motorky pod dohledem zkušených instruktorů. Získáte jedinečnou příležitost vyzkoušet si různé techniky a manévry na motocyklu a zažít adrenalinové zážitky.

Lukáš Petráček Trial Show

Nenechte si ujít neuvěřitelné triky a akrobacie na motorce od mistra Lukáše Petráčka! Uvidíte jízdy po zadním kole, skoky přes překážky a mnoho dalšího, co vás jistě ohromí. Lukáš je jedním z nejlepších trialistů v České republice.

Rodinná zábava

Ať už jste motorkáři nebo ne, Liberecké Motojaro je určeno pro celou rodinu! Pro děti máme připravený skákací hrad v designu Baby Sharka a dalších vodních zvířátek, který rozzáří oči všech malých návštěvníků. Takže vezměte své nejbližší a přijďte si užít nezapomenutelný den plný dobrodružství a radosti!

Link Coffee kavárna

Pokud potřebujete chvilku odpočinku a nabrat nové síly, dopřejte si vynikající kávu a lahodné domácí dezerty na baru, přímo uvnitř prodejny.



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Komentáře

19. 04. 2024 08:07 Pavel Šlesingr

Dobrý den, chtěl jsem si rezervovat zkušební jízdu na vaší akci 27.4., ale rezervační systém hlásí, že není žádný volný termín. Vzhledem k tomu, že jsem to zkusil na cca 5ti motocyklech, tak mi to připadá, že systém nefunguje...
Odpovědět

24. 04. 2024 16:56 K2Moto.cz

Dobrý den,
rezervační systém funguje, ale termíny některých motocyklů byly rozebrány téměř okamžitě po spuštění. Těšíme se na vás v sobotu!
Odpovědět


Napsat komentář





2x multibrand showroom

9 značek motocyklů, servis, oblečení, doplňky i náhradní díly, to vše v Praze a Liberci

Více než 30 let zkušeností

Za řídítky motorek, v servisu i prodeji moto vybavení

Nadstandardní služby

Registrace motorky, předváděcí jízdy zdarma, výměna zboží a další.

Okamžitá výměna zboží

Něco nesedí? To se stává. Zboží vám rádi a ihned vyměníme.

Doprava zdarma

S PPL Parcel Smart máš dopravu na každou objednávku ZDARMA.

Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Honda Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - K2moto Liberec Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Kawasaki Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Piaggio Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna Horwin Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Prodejna oblečení a doplňků Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Praha Vrbovka Z našich 4 prodejen máte nejblíže prodejnu km od Vás - Servis Liberec Navštivte jednu z našich 4 prodejen
0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání